Pogosta vprašanja

Pogosta vprašanja

Kdo je odgovoren za posodabljanje informacij na portalu slovenske korporativne integritete?

Partnerske institucije in podpisnice sporazuma o ustanovitvi delovne skupine za izdelavo Smernic smo odgovorne za posodabljanje informacij na portal. Prosimo, poglejte si Avtorji spletne strani.

Na portalu se nahajajo javno dostopni viri, ki vključujejo različna gradiva in dobre prakse, kakor tudi povezave na spletne strani v zvezi s področjem korporativne integritete. Nenehno si bomo prizadevali za zagotavljanje novih virov, gradiv in dobrih praks. V kolikor ste seznanjeni z dobrimi praksami in imate izkušnje, ki bi želeli deliti z drugimi družbami oziroma imate kakršne koli pripombe in predloge, nas kontaktirajte. Informacije, ki jih posredujete ne bodo objavljene brez vašega predhodnega soglasja.

Kdo je financiral izdelavo portala korporativne integritete?

Portal korporativne integritete smo financirali partnerji: Ekonomska fakulteta, Gospodarska zbornica Slovenije, Združenje nadzornikov Slovenije in Združenje Manager.

Komu je namenjen portal slovenske korporativne integritete?

Primarna ciljna skupina portala so gospodarske družbe v Sloveniji in slovenske gospodarske družbe, ki poslujejo v tujini ter drugi gospodarski subjekti. Pozdravljamo uporabo vsebin portala s strani vseh drugih subjektov, v kolikor so v skladu z njihovimi potrebami.

Slovenska korporativna integriteta

Ekonomska fakulteta UL

Kardeljeva ploščad 17

1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Maša Madon

E: cpoef@ef.uni-lj.si

T: +386 (0)1 5892 439

I: www.korporativna-integriteta.si© Slovenska korporativna integriteta, 2014. Vse pravice pridržane.